Digitale maritieme handelsmissie naar Colombia, Peru en Ecuador | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Digitale maritieme handelsmissie naar Colombia, Peru en Ecuador

Meer artikelen

Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Colombia, Peru of Ecuador? Neem dan van 2 tot en met 4 maart deel aan de digitale maritieme handelsmissie naar deze landen. Ontmoet ondernemers en autoriteiten die ook op zoek zijn naar samenwerking en nieuwe kansen. En vergroot uw kennis en contactennetwerk.

Voor wie?

Bedrijven uit Nederland, Curaçao, Aruba en Sint Maarten die actief zijn in havenontwikkeling en –digitalisering, veiligheid, energie en/of duurzaamheid zijn van harte welkom om deel te nemen.

Wat kunt u verwachten?

  • Een digitaal platform om in contact te komen met partijen uit de Colombiaanse, Peruaanse en Ecuadoraanse havensector (onder andere havenautoriteiten en -operators);
  • presentaties over nieuwe tenders en projecten in de regio;
  • matchmaking met 6-8 mogelijke klanten of handelspartners;
  • informatie over nieuwe trends en ontwikkelingen in de Colombiaanse, Peruaanse en Ecuadoraanse maritieme sector;
  • virtuele bezoeken aan de havens van Cartagena en Callao;
  • een presentatie over recente studies, uitgevoerd in opdracht van de ambassades.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De maritieme sector, inclusief havenontwikkeling, is heel belangrijk voor de economische toekomst van Latijns-Amerika. Overal in de regio investeren landen in nieuwe en bestaande havens, met name in efficiëntie, digitalisering en duurzaamheid. Ook de coronapandemie zorgt voor nieuwe kansen voor de Nederlandse maritieme sector.

Colombia, Peru en Ecuador werken aan nieuwe tenders in infrastructuur en modernisering van havens, vernieuwing van scheepswerven, havendigitalisering en watermanagement. Met deze digitale handelsmissie kunnen de banden tussen Latijns-Amerikaanse havens en bedrijven uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk, verder worden verstevigd.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze digitale handelsmissie. Dit kan tot en met 9 februari. Er kunnen maximaal 20 bedrijven deelnemen. Deelname kost 100 per bedrijf en staat open voor bedrijven, kennisinstellingen en autoriteiten uit Nederland, Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Jan Willem van Bokhoven, Holland House Colombia
E: jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Organisatie

Het Regional Business Development LATAM-team organiseert deze handelsmissie in samenwerking met de ambassades van Bogotá en Lima. Het Holland House Colombia voert een deel van de missie uit, samen met partners als de Colombiaanse werkgeversorganisatie ANDI en de Peruaanse havenautoriteit APN.

Nederland als internationale samenwerkingspartner

Met deze missie nodigen wij onze buitenlandse partners uit tot samenwerking in het zoeken naar oplossingen voor mondiale uitdagingen. Nederland werkt samen bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen en wil een partner zijn in technologische en maatschappelijke oplossingen voor een betere wereld.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.