Service menu right

Digitale missie Polen: verken de markt voor vegetarische en vegan producten

Meer artikelen

Bent u producent van vegetarische of vegan producten en wilt u uitbreiden in Europa? Verken de markt tijdens onze virtuele missie naar Polen. Ontdek hoe u kunt zakendoen, samenwerken en contacten leggen met Poolse bedrijven en investeerders.

Polen eten graag vegetarisch

Polen biedt mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in het mkb. Het is een grote markt met zo'n 38 miljoen inwoners. Poolse consumenten staan open voor voedselalternatieven en eten graag vegetarisch. De Poolse hoofdstad Warschau staat al jaren in de top-10 van de meest aantrekkelijke steden voor vegetariërs, volgens portal Happy Cow.

'Hub' in het hart van Europa

Door de centrale ligging in Europa functioneert Polen ook als 'hub' voor bedrijven die verder naar het oosten willen. Ten slotte is Polen lid van de Europese Unie. Dat maakt export van uw producten relatief eenvoudig.

Deelname en kosten

Meld u snel aan, via een e-mail aan de Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Warschau: war-lnv@minbuza.nl.

De uiterste aanmelddatum is 11 september. De voertaal is Engels.

Deelname aan deze digitale missie is gratis. Deelname staat open voor bedrijven met interesse in de Poolse markt, die zijn ingeschreven bij een Nederlandse Kamer van Koophandel en die vegetarische of vegan producten produceren of distribueren.


Programma 7 & 8 oktober

DagOnderdelen
woensdag 7 oktoberWebinar
De Poolse voedselmarkt, met focus op vegetarische producten, vleesvervangers, zuivelvervangers, en andere bronnen van eiwitten dan vlees.
 Virtuele tour
Verken het scala aan Poolse supermarkten en winkels die producten verkopen die zijn gemaakt van alternatieve eiwitten.
donderdag 8 oktober Conferentie Plant Powered Perspectives
Experts geven een update over de plant-based megatrend in de food-industrie.
 Matchmaking
Matchmaking voor Nederlandse en Poolse ondernemers, georganiseerd door de Nederlands-Poolse Kamer van Koophandel (NPCC).

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Warschau
E: war-lnv@minbuza.nl
T: +48 22 559 12 69

Organisatie

De organisatie van deze digitale missie is in handen van de Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Warschau samen met de Nederlands-Poolse Kamer van Koophandel (NPCC) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De NPCC verzorgt de matchmaking voor bedrijven.