Dutch Green Building Week 2018

Meer artikelen
Dutch Green Building Week header banner

Bent u benieuwd hoe Nederland de bestaande gebouwde omgeving verduurzaamt en aansluit bij het Klimaatakkoord van Parijs? Kom dan tussen 24 en 28 september naar de Dutch Green Building Week 2018.

Het thema van deze editie is Paris Proof. Dit thema sluit aan bij het Deltaplan Duurzame Renovatie. Dit plan beoogt gebouwen in Nederland grondiger en sneller te renoveren en te verduurzamen. Op verschillende locaties in Nederland zijn er activiteiten. Ook RVO.nl doet mee.

Voor wie?

De kennissessies zijn interessant voor:

 • gebouweigenaren
 • verhuurders
 • ondernemende particulieren
 • bouwprofessionals, en,
 • bestuurders en ambtenaren die zich bezig houden met klimaatambities.

Programma

RVO.nl organiseert diverse kennissessies tijdens de Dutch Green Building Week. Met interessante sprekers, actuele vraagstukken, updates over wet- en regelgeving en inspirerende voorbeelden brengen wij u de kennis en antwoorden op 'zo ga je echt tot energiebesparing komen'. Met nieuwe inspiratie, kennis en bruikbare handvatten helpen wij u op weg om ook zelf aan de slag te gaan.

Bijna alle kennissessies vinden plaats in Den Haag bij RVO.nl en het ROC Mondriaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle sessies.

Benieuwd naar de invulling van de kennissessies? Bekijk de informatie over de kennissessies. De invulling van de kennissessies is nog in ontwikkeling, deze kan dus nog veranderen.

Datum

Tijd

Kennissessie

Locatie

24 september12:00 - 14:00 uurImpact Klimaatakkoord op de retailerRVO.nl
25 september12:00 - 16:00 uurLeren in een duurzaam gebouw ROC Mondriaan
26 september12:00 - 14:00 uurEnergie op je dakRVO.nl
27 september12:00 - 14:00 uurZorg voor zorggebouwenRVO.nl
28 september12:00 - 14:00 uurBinnen in een kantoorRVO.nl
24 - 28 september11:00 - 12:00 uur
14:00 - 15:00 uur
1-op-1-adviesgesprek met RVO-adviseurRVO.nl
25 september16:00-17:00 uur1-op-1-adviesgesprek met RVO-adviseurRVO.nl

  Aanmelden

  Wilt u zich aanmelden voor een persoonlijk gesprek met een RVO-adviseur of een kennisessie van RVO.nl? Meld u dan aan via Kennisdelen.rvo.nl.

  Benieuwd naar het totale programma van de Dutch Green Building Week 2018? Ga naar de website van de Dutch Green Building Week.

   

  Rol RVO.nl

  Organisator van de Dutch Green Building Week is de Dutch Green Building Council. Verschillende organisaties treden op als partner en organiseren kennissessies, waaronder RVO.nl.

   

  Meer weten?

  Service menu right