Eureka AI Cluster call matchmaking evenement | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Eureka AI Cluster call matchmaking evenement

Meer artikelen

Wilt u een aanvraag indienen voor de Eureka-clusters AI Call? Dan is het belangrijk dat u aan de slag gaat met uw projectidee. Wilt u weten hoe de Eureka Clusters u hierbij kunnen ondersteunen? Meld u dan aan voor dit evenement.

Eureka is een programma voor ondernemers en instellingen met internationale ambities. Het doel is economische groei en het bedenken en toepassen van oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Voor wie

Dit evenement is bedoeld voor potentiële aanvragers uit Nederland (groot bedrijf, mkb en kennisinstellingen) en intermediairs.

Programma

Het evenement start om 9:30 uur. De duur van het evenement is afhankelijk van het aantal projectideepresentaties. Het programma in het kort:

  • Sessie 1: introductie
  • Sessie 2: Projectidee pitches 1
  • Sessie 3: Projectidee pitches 2
  • Sessie 4: Vervolgstappen
De voertaal is Engels.

Projectidee pitchen

Wilt u uw projectidee pitchen tijdens de plenaire sessie? Stuur uw presentatie dan uiterlijk 16 april 17:00 uur naar brokerage-event@inter-clusters.eu. U kunt ook de pitches van anderen bijwonen.

Aanmelden

Meld u aan via het online registratieformulier. U ontvangt per e-mail de link naar de online omgeving.

Meer informatie

Heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op met:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.