Eurostars Op weg naar huis-bijeenkomst

Meer artikelen
bijeenkomst RVO.nl Den Haag

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners uit andere landen? Kom dan op 27 juni 2018 naar de Eurostars Op weg naar huis-bijeenkomst in Utrecht.

Tijdens de bijeenkomst aan het einde van de werkdag krijgt u de mogelijkheid meer te weten te komen over het Eurostarsprogramma en de financieringsmogelijkheden in Nederland. Er is ook een mogelijkheid om uw projectidee te bespreken met één van de (technische) adviseurs van het mkb-team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Voor wie is deze informatiemiddag bedoeld

  • Organisaties die momenteel een projectaanvraag voor de call van 13 september voorbereiden.
  • Het mkb (ook start-ups) die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen èn willen samenwerken met buitenlandse partijen.
  • Andere organisaties (grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten) die interesse hebben in samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen.

Programma

15.45 – 16.00Ontvangst
16.00 - 16.30Introductie: Eurostars is voor het mkb.
Een korte toelichting op het Eurostarsprogramma
16.30 – 18.00Borrel + bespreking projectideeën


Aanmelden

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden. Mis deze middag niet en meld u nu aan.

Eurostars

Eurostars is een Europees innovatieprogramma voor het onderzoek uitvoerende mkb (mkb met eigen R&D faciliteiten). Maar ook andere organisaties kunnen meedoen aan Eurostars projecten. Het programma is een samenwerking van het EUREKA-netwerk en de Europese Unie. Het kent een totaal publiek budget van ruim € 1 miljard voor een periode van 7 jaar (2014-2020).

In Nederland is jaarlijks € 19 miljoen beschikbaar, te verdelen over 2 calls. De eerstvolgende call in Eurostars (call 10) sluit op donderdag 13 september 2018.
Eurostars is een bottom up regeling, wat betekent dat alle technologievelden welkom zijn. Om tot meer projecten in het Agro/food domein te komen is een oproep tot projectideeën gepubliceerd. Bekijk de oproep Agrifoodtechnologie.

Vragen

Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op Arnold Meijer (arnold.meijer@RVO.nl). Of bezoek onze Eurostarspagina.

Service menu right