Service menu right

Evenement HIER opgewekt

Meer artikelen

Kom op 29 november 2019 naar HIER opgewekt: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Met 900 bezoekers en een ruime keuze aan deelsessies belooft het een energieke dag te worden.

Voor wie?

Het evenement is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met lokale duurzame energie-initiatieven. Van startend bewonersinitiatief tot gevorderde coöperatie. Ook is het interessant voor gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners. Het evenement biedt hen nieuwe inzichten en ervaringen vanuit de praktijk.

Thema: Klimaatakkoord: Hoe dan? Zo dus!

In het Klimaatakkoord neemt de participatie van burgers een cruciale plek in. Nu is het tijd om de schouders eronder te zetten, om als beweging écht resultaat te boeken. Hoe? Door goede afspraken te maken over hoe we het lokaal gaan doen. Met gemeenten, bewoners en ontwikkelaars. Over participatie, projectontwikkeling, professionalisering en kennisdeling. De voorbeelden zijn er, we gaan het doen!

Programma

  • 09:30 - 10:00 uur Ontvangst
  • 10:00 - 11:15 uur Plenair
  • 11:30 - 13:00 uur Diverse sessies
  • 12:30 - 14:00 uur Lunchpauze
  • 13:30 - 17:30 uur Diverse sessies
  • 17:00 - 18:15 uur Netwerkborrel

Het uitgebreide aanbod van de sessies vindt u binnenkort op Hieropgewekt.nl. Ook RVO.nl zal een aantal sessies verzorgen.

Kosten

Het reguliere tarief voor de deelname is € 150 inclusief btw. Komt u namens een lokaal initiatief? Dan zijn de deelnamekosten € 50 inclusief btw.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via het registratieformulier van HIER opgewekt.

Meer weten?