Excursie / masterclass kantoortransformatie

Meer artikelen
kantoortransformatie

De afgelopen jaren is al 3.000.000 m2 leegstaand vastgoed getransformeerd, vooral naar woningen. Er zijn inmiddels tientallen goede voorbeelden! Maar nog steeds staan ook veel panden leeg. Wellicht ook in uw gemeente.

Om de mogelijkheden van transformatie te delen, organiseert RVO.nl in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) begin 2018 twee keer een excursie-masterclass.

Tijdens de excursie-masterclass bezoeken we enkele getransformeerde panden, zal de gemeente een toelichting geven op hun visie en aanpak en zullen experts van het Expertteam Transformatie een korte masterclass geven met veel ruimte voor vragen.
 
De excursies zijn in eerste instantie voor gemeenten, maar als het aantal aanmeldingen het toelaat kunnen zij ook eigenaren van leegstaande panden binnen hun gemeente meenemen.


Programma

De excursie vindt plaats op 13 februari 2018 in Eindhoven. Het programma start om 12 uur en zal rond 16.30 uur eindigen om gezamenlijk na te praten onder het genot van een drankje. Het programma ziet er grofweg als volgt uit:

  • Ontvangst met een lunchpakketje
  • Wandelexcursie naar concrete voorbeelden uit de praktijk
  • Toelichting op de (gemeentelijke) visie en aanpak in de betreffende stad
  • Masterclass met veel ruimte voor vragen o.l.v. twee experts uit het Expertteam (kantoor-)transformatie van RVO.nl
  • Napraten onder het genot van een drankje

Meld u aan!

U kunt zich via dit registratieformulier aanmelden.
 
Het maximum aantal deelnemers per middag is 20. Deelname aan de excursie worden is gratis. Ongeveer een week van te voren ontvangt u een e-mail met nadere details en praktische informatie.

Service menu right