EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2021

Meer artikelen

Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwek of het besparen van energie? Dan is dit evenement misschien wat voor u.

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vond voor de 5e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Dit keer helemaal digitaal; via een online platform.

Terugkijken

De online sessies en presentaties kunt u terugvinden via het online platform. De sessies en praktijkvideo’s kunt u ook terugzien via YouTube.

Voor toegang tot het platform meldt u zich aan voor het EZK-evenement via het online aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u een activatiemail met een persoonlijke code. Met deze code krijgt u toegang tot het online evenement. Op het platform kunt u ook nog andere deelnemers ontmoeten.

Bekijk de video's via Youtube.

Winnaar EZK Energy Award 2020

Handelskwekerij Ammerlaan The Green Innovator is de winnaar van de EZK Energy Award 2020. Donderdag 28 januari nam Léon Ammerlaan op digitale wijze de award in ontvangst. Lees waarom dit bedrijf won.

EZK evenement 2022

Volgend jaar komt het EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen weer terug. Houd in het najaar de website van RVO in de gaten voor meer informatie.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.