Terugkijken online event - Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Terugkijken online event - Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen

Meer artikelen

Het online event ‘Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen’ vond op 2 februari 2021 plaats met ruim 280 deelnemers. De deelnemers werden welkom geheten door Roy van Blokvoort, de host van het event.

Het event startte met een animatie over onze financiele ondersteuning. Vervolgens vertelden drie ondernemers over hun circulaire project en ondersteuning:

  • Duurzaam 3D printen, nieuwe productiemethodes en hun rol in een circulaire economie: Reflow - Jasper Middendorp, CEO en co-founder. Een presentatie over hoe lokale productie vorm geeft aan nieuwe productieketens en hoe deze een belangrijke schakel vormen voor de circulaire economie van de toekomst.
     
  • Bioway en ChApLin: H4A – Martijn Verschuren, manager business development ChApLin geeft de biobased asfalt-‘boost’ door kennis, ervaring en onderzoek te combineren. Ook creëert biobased asfalt kansen voor Nederlandse lignineproductie (houtstof).
     
  • ‘Wie het kleine niet eert’: de volgende stap in het terugwinnen van de kleinste metaaldeeltjes uit bodemas: VHB-Groep – Marijn van Dijk, Business Development & Control. VHB  is een groep bedrijven gespecialiseerd in het opwerken van AEC-bodemas.

Bekijk het online event via ons Youtube-kanaal.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.