Global business event 'Feeding the World Together' met o.a. minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten

Meer artikelen
Hand in een kommetje met daarin aardappelzaden

Heeft u als (agro)ondernemer internationale activiteiten of ambities? Wilt u speeddaten met agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades en buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen? Kom dan op 20 juni naar dit eenmalige evenement in Utrecht. Hier wordt u bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere landbouwontwikkelingen.

Het event is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de Rabobank en het Trade Counsellor netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

Programma

Het evenement is van 13.30 - 19.00 uur.

De middag wordt geopend met enkele keynote-sprekers waaronder minister Carola Schouten (tbc) en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer (tbc). Hierna worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap, rond 3 centrale thema’s:

  • Food Waste
  • Feeding the Cities
  • Climate Change & the challenge of efficient Water Use in Agriculture

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In 2 rondes kunt u aan 2 door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri & foodspecialisten van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO.nl. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner.
De voertaal tijdens het evenement is Engels.

Bekijk het volledige programma.

Kosten en deelname

Deelname is gratis. Meld u aan vóór 5 juni. Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Schrijf u dus snel in en mis deze kans niet om in één middag een nuttige én plezierige ‘wereldreis’ te maken!

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Thuisbasis Landbouwradennetwerk
landbouwradennetwerk@rvo.nl

Logo's VNW, Rabobank en Trade Counsellors

Service menu right