Gratis spreekuur Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) - november | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Gratis spreekuur Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) - november

Meer artikelen

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) ondersteunt het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen. Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u meer weten over de SET? Of wilt u sparren? Ga gratis in gesprek met adviseurs van RVO en ZonMw.

Tijdens het gratis spreekuur staan adviseurs van RVO en ZonMw voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Moet u nog beginnen aan een plan of heeft u al iets uitgewerkt? Iedereen kan gratis zijn vragen stellen. Zodra u zich heeft aangemeld, krijgt u een tijdblok van 20 minuten om vragen te stellen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan plannen we een vervolgafspraak in.

Budget bijna uitgeput

Dit spreekuur is bedoeld voor organisaties die al ver zijn met hun aanvraag en de laatste puntjes op de i willen zetten. Hierover denken onze adviseurs en die van RVO graag nog met u mee. Wij raden het af om nu nog te beginnen met een aanvraag, aangezien dit aardig wat tijd kost en het budget bijna uitgeput is.

Aanmelden

Meld u aan voor het gratis spreekuur.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.