Grenzeloos circulair 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Grenzeloos circulair 2021

Meer artikelen

Neem deel aan het online event Grenzeloos circulair op 4 februari 2021. Hoe realiseer je circulaire projecten en wat komt er bij kijken als je hiermee buiten Nederland aan de slag wilt. Er zijn veel mogelijkheden om in Nederland geld en ondersteuning te vinden. Tijdens het event komt u hierover meer te weten en helpen we u verder.

Leer over concrete internationale kansen, doe kennis op over mogelijkheden voor ondersteuning en financiering en laat u inspireren door Nederlandse collega-ondernemers die u voorgingen.

Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 6 februari 2021 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Op donderdagmiddag 4 februari organiseert Holland Circular Hotspot (HCH) deze Grenzeloos circulair in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en andere partners.

Meld je aan

Meer informatie zoals het programma en de registratielink vindt u op Grenzeloos Circulair 2021 - Holland Circular Hotspot.

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.