Service menu right

Groene Peper: hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst

Meer artikelen

Groene Peper is dé plek om u te laten inspireren en te verbinden op het gebied van duurzaamheid met onder andere experts, studenten, facilitair managers, ICT-coördinatoren en docenten uit het mbo, hbo en wo. Van 25 t/m 29 mei 2020 vindt de allereerste editie van Groene Peper virtueel plaats.

Voorheen heette dit event: De Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs of ook wel NDDHO. Dankzij het online karakter dit jaar is het webinar event voor iedereen toegankelijk. Oorspronkelijk zou Groene Peper op locatie bij Hogeschool Van Hall Larenstein zijn. Na zorgvuldige afwegingen gaat het hele event online door. Het creëren van een duurzamere wereld gaat namelijk gewoon door. Juist nu. Connect for green impact!

Thema Groene Peper: Leren van de Natuur

Als u goed kijkt heeft de natuur voor veel problemen al een oplossing. Wat kunnen wij daarvan leren als mens, zeker in het kader van duurzaamheid? Tijdens de 9 webinars geven verschillende experts hun visie op hoe de natuur helpt bij verduurzaming.

Waarom wilt u hier bij zijn?

  • Inspirerende en praktische virtuele sessies over onder meer: circulaire economie, energie, voeding en duurzame inzet van technologie
  • Keynotespreker Matthijs Schouten, ecoloog en filosoof
  • Spraakmakend discussiepanel over een actueel onderwerp
  • Virtuele uitreiking SustainaBul: wie is dit jaar de duurzaamste hogeronderwijsinstelling?

Laat u van 25 mei t/m 29 mei iedere dag inspireren met een pittige dosis Groene Peper. Welke webinars gaat u volgen?

Meer informatie en aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.groenepeper.com.

Groene Peper wordt georganiseerd door Het Groene Brein, SURF, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Studenten voor Morgen, SIG, Green IT en de host onderwijsinstelling.