Gulf Business Dialogue 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Gulf Business Dialogue 2021

Meer artikelen

Vrijdag 22 januari vond de Digital Gulf Business Dialogue plaats. Experts uit de regio spraken over de laatste economische ontwikkelingen en de deelnemers konden 1-op-1 in gesprek gaan met diplomaten uit de golfregio. De Rijksoverheid vertelde hoe zij ondernemers kan ondersteunen bij het zakendoen in deze regio.

Waarom terugkijken?

  • luister naar de ervaringen van Nederlandse ondernemers in de regio;
  • leer pitchen;
  • profiteer van zakelijk advies van de Rijksoverheid.

De Golfregio

De Golfregio is een interessante markt voor ondernemend Nederland. Veel Nederlandse bedrijven hebben de weg naar de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Koeweit, Saoedi-Arabië, Oman en Qatar al gevonden. De komende jaren investeren overheden en private partijen in de Golfregio miljarden in watertechnologieën, duurzame energie en voedselzekerheid. Nederlandse innovatieve diensten, producten en kennis helpen daarbij.

Expo 2021 Dubai

De Nederlandse overheid ondersteunt ondernemers met informatievoorziening, activiteiten, subsidies en overige financiering om kansen te helpen verzilveren. Ook doet Nederland mee aan de wereldtentoonstelling EXPO 2021 Dubai (van oktober 2021 tot april 2022). Het nationaal thema is ‘Uniting Water, Energy and Food’. Het internationale karakter van de EXPO 2020 Dubai biedt kansen om u te positioneren in de Golfregio. Op de Gulf Business Dialogue heeft u gehoord hoe u hier als ondernemer gebruik van kunt maken.

Handelsmissie naar de Golfregio

Mocht u uw kansen in de Golf verder willen verkennen, dan kunt u deelnemen aan de virtuele handelsmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Oman. Deze vindt plaats van 22 maart tot en met 1 april. Deze missie richt zich op de sectoren water, energie, voedsel en gezondheidszorg.

Mis geen enkel RVO-evenement

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert Business Weeks en Business Dialogues voor diverse regio's. Wilt u weten wanneer de volgende plaatsvindt? Abonneer u op onze RSS-feed en u weet direct wanneer RVO een nieuw evenement organiseert.

Ondersteuning

Wij hopen dat wij u met de opgedane informatie tijdens deze Business Dialogue geholpen hebben. Kijk voor meer informatie over zakendoen in de Golfregio op onze  regiopagina Golfstaten. U kunt ook contact opnemen met het buitenlandnetwerk van de overheid in de Golfstaten en een 1-op-1-gesprek aanvragen. Dit kan via:

Abu Dhabi
E: abu-ea@minbuza.nl
Doha
E: doh-ea@minbuza.nl
Dubai
E: dba-ea@minbuza.nl
Koeweit
E: kwe-ea@minbuza.nl
Muscat
E: mus-ea@minbuza.nl
Riyad
E: riy-ea@minbuza.nl
Landbouwraad Golf
E: riy-lnv@minbuza.nl
RVO Business Development Coach
E: Gazizah.Bahmany@rvo.nl
 


We wijzen u verder graag op de verschillende Nederlandse Business Councils in de regio die u kunnen helpen met praktische informatie over vestiging in de regio. Zij zijn bereikbaar via:

Netherlands Business Council Dubai
E: office@nbcdubai.com
Benelux Business Council Abu Dhabi
E: info@beneluxbc.com
Dutch Business Council Qatar
E: info@dbcq.qa

Organisatie

Dit evenement werd georganiseerd door RVO en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.