Handelsmissie India - Tech Summit

Meer artikelen

Op 15 en 16 oktober 2019 vindt de Nederland-India Technology Summit plaats in New Delhi, India. De Tech Summit is een initiatief van de Indiase overheid waar jaarlijks meer dan 1.000 Indiase bedrijven, organisaties en hooggeplaatste overheidsvertegenwoordigers aanwezig zijn.

In het kader van 10 jaar innovatiesamenwerking met India, is Nederland partnerland voor de 25e jubileumeditie.

Thema’s

Maatschappelijke uitdagingen bij de nexus landbouw-water-gezondheidszorg en HTSM & IT. Dat zijn de thema's van deze Technology Summit. India is geïnteresseerd in Nederlandse expertise op deze gebieden en wil samenwerkingen aangaan om nieuwe oplossingen te introduceren op de Indiase markt.

De technologietop biedt een platform waar Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen kansen op dit vlak kunnen verkennen en verzilveren. De Confederation of Indian Industries (CII) is medeorganisator van dit evenement.

Leg nieuwe contacten

Met b2b- en b2g-matchmaking, paneldiscussies, pitchsessies en workshops kunt u nieuwe contacten leggen die het betreden van de Indiase markt makkelijker kunnen maken. De top geeft u de gelegenheid om Indiase zakenpartners te vinden, die ervoor kunnen zorgen dat innovatieve producten en oplossingen goed passen op de marktvraag.

Buy-in vanuit de Indiase overheid op de gekozen thema's voor de top zorgt bovendien voor kansen voor pilots en demonstratieprojecten die de time-to-market kunnen helpen versnellen. De 'experience zone' van de top biedt mogelijkheden om innovatieve oplossingen te presenteren.

Waarom India en tech?

Hotspot voor R&D en innovatie

India investeert sterk in onderwijs en onderzoek en ontwikkelt zich tot een internationale hotspot voor R&D en innovatie. Indiase R&D-centra geven Nederlandse bedrijven toegang tot talent en snel opkomende innovatie-hotspots als Bangalore, Pune en Hyderabad.

Publiek-private-aanpak

India heeft interesse in de Nederlandse publiek-private aanpak: samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen om tot oplossingen te komen die lokaal toepasbaar zijn.

Schaalbaarheid

Door de grootte van het land en nieuwe doorbraken in HTSM en IT, is tech een belangrijke drijfveer voor oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen in India.

Betaalbaarheid

Nederland kan leren en profiteren van Indiase low-costoplossingen die bovendien schaalbaar en toepasbaar zijn in opkomende markten in Azië en Afrika.

Programma's en FAQ

Lees het volledige conceptprogramma (pdf, Engelstalig) van dit missieonderdeel, of
bekijk het conceptprogramma van het tweedaagse bezoek aan de Tech Summit (pdf, Engelstalig).

Bekijk ook de FAQ van de Tech Summit of ga terug naar de voorpagina voor meer informatie en inschrijving voor de missie.

Service menu right