Healthy Future Partnering Event in Liverpool

Meer artikelen
Healthy Future

Is uw bedrijf actief in de sector Life Science & Health? Wilt u uw kansen verkennen op de Britse markt? Kom dan naar het Healthy Future Partnering Event in Liverpool op 26 juni, met een extra mogelijkheid voor een maatwerkprogramma op 27 juni.

Het Partnering Event is interessant voor u als uw werkterrein ligt op het gebied van Biotech en Pharmaceutical, Med Tech, Healthcare, Digital Health of Precision Medicine. Wij introduceren u bij een netwerk dat u de mogelijkheid biedt om kansen in het noorden van Engeland te verkennen en nader uit te werken.

U krijgt de kans om uw kennis en expertise internationaal onder de aandacht te brengen en meer te weten te komen over samenwerkingsmogelijkheden. Ook kunt u kennis delen met lokale experts.

In slechts 2 dagen:

  • verkent u commerciële kansen in het Verenigd Koninkrijk;
  • ontmoet u potentiële zaken- en / of innovatiepartners;
  • ontmoet u mogelijke R&D-partners voor Europese subsidies als Interreg en Horizon2020;
  • bezoekt u gerenommeerde innovatieclusters in Liverpool en / of Manchester en leert zo een nieuwe geografische markt kennen;
  • werkt u aan uw zichtbaarheid in de Liverpool City Regio.

Programma

Het Partnering Event vindt plaats tijdens de Health & Life Sciences Day op het International Business Festival in Liverpool. Het is een snelle en makkelijke manier om potentiële samenwerkingspartners te vinden via vooraf geplande matchmaking-gesprekken. U publiceert een profiel, identificeert bedrijven waarin u geïnteresseerd bent en krijgt vervolgens de kans op een meet-and-greet van 30 minuten. Dit is vaak voldoende om een eerste basis te leggen voor nadere samenwerking.

Afhankelijk van de interesse in dit programma op 26 juni, bieden wij u ook de kans om mee te doen aan een maatwerkprogramma op 27 juni. Daar kunt u in contact komen met de belangrijkste regionale Science Parken actief in de Bio sciences, of met de belangrijkste partners in het LSH ecosysteem in de regio.

Meer informatie over het Partnering Event vindt u op de website.

Deelname

Deelname aan het Healthy Future Partnering Event op 26 juni en het maatwerkprogramma op 27 juni is kosteloos. Kosten voor vluchten, hotels en aanvullende (reis)kosten zijn voor eigen rekening.

Er zijn 50 travel grants beschikbaar voor buitenlandse bedrijven, ter hoogte van maximaal 400 GBP.

Interessant voor u?

Heeft u interesse? Stuur dan vóór vrijdag 18 mei 2018 een e-mail naar info@nbso-manchester.co.uk.

Zodra wij uw aanmelding ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek nemen we uw bedijfsprofiel, ambities en wensen ten aanzien van het bezoek aan Liverpool met u door. U krijgt dan ook nader advies over uw aanmelding voor het Partnering Event.

Uw aanmelding is niet definitief totdat wij dit officieel hebben bevestigd.

Meer Informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

NBSO Manchester

RVO.nl (EEN – Internationaal Innoveren)

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert dit bezoek samen met het Netherlands Business Support Office in Manchester (NBSO Manchester) en het Enterprise Europe Network (EEN).

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Enterprise Europe Network

EEN helpt kleine en middelgrote bedrijven (mkb) met business kansen in Europa en daarbuiten. EEN brengt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen bij elkaar door bilaterale gesprekken te organiseren bij evenementen, internationale beurzen of handelsmissies. EEN beheert een uitgebreide database van bedrijven en kennisinstellingen die op zoek zijn naar internationale partners. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Service menu right