Holland Paviljoen op AquaTherm in Kiev

Meer artikelen
Overzicht beursvloer AquaTherm en WorldBuild event

Bent u actief op het gebied van watertechnologie? En heeft u interesse in zakendoen in Oekraïne? Neem dan van 14 tot en met 17 mei deel aan het Holland Paviljoen op de internationale beurs AquaTherm in Kiev.

AquaTherm is de grootste en meest gerenommeerde Oekraïense beurs voor verwarming, watertechnologie, loodgieterswerk, ventilatie, airconditioning, zwembaden en sauna's.

Op de beurs presenteren toonaangevende internationale merken en grote marktspelers nieuwe producten en diensten aan meer dan 19.000 bezoekers en specialisten uit de sector. De beurs heeft een uitstekende 'Return on Investment' (ROI) en staat onder exposanten bekend als zeer kostenefficiënt.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De beurs is een ontmoetingsplatform voor honderden nationale en internationale actoren uit de sector. Er zijn kansen om de meest recente producten en technologieën te introduceren aan specialisten, zoals installateurs, verkopers, ingenieurs, architecten, regionale distributeurs en gemeentelijke kopers.

Kosten

De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen zijn € 265 per m2 aan oppervlakte. Dit is de prijs voor de basisuitrusting. Minimale afname is 6 m2. De grootte wordt individueel per deelnemer bepaald. Reis-, verblijfs- en vertaalkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en meer informatie

De inschrijving is gesloten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Natalya Bongers, Nederlandse ambassade in Kiev
T: +380 44 490 8212 /+380 50 468 4384
E: KIE-EA@minbuza.nl

Kijk op de website van AquaTherm voor meer informatie over de beurs.

Service menu right