Horizon Europe workshops: basics (20 mei) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Horizon Europe workshops: basics (20 mei)

Meer artikelen

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Voor wie?

U bent op zoek naar een eerste kennismaking en wilt graag uw mogelijkheden verkennen.

Meer informatie

De voertaal tijdens de workshop is Engels. De workshop is online en deelname is gratis.

Lees meer over de Horizon Europe workshop: basics op onze Engelstalige website. Daar vindt u ook de aanmeldlink.

U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Let op: dit is een voorlopige bevestiging, nog geen garantie tot deelname. Een week voor de workshop ontvangt u een definitieve bevestiging met een link naar het webinar.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op de Engelstalige informatiepagina nog vragen? Neem dan contact op met teamiris@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.