Hybride offshore energiebeurs & conferentie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hybride offshore energiebeurs & conferentie

Meer artikelen
Offshore windmolenpark

Werkt u binnen de offshore energiesector? En bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof- en offshore wind? Kom dan op 26 en 27 oktober naar de fysieke en online Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC2021).

OEEC2021 is Europa's toonaangevende evenement voor de hele offshore energie-industrie en een kans om te netwerken met bedrijfsleiders, experts en professionals op wereldwijde markten.

Programma

OEEC2021 heeft een hybride programma. In de Amsterdam RAI is er een beursvloer en programma. Dit wordt gecombineerd met een online evenementomgeving. Hiermee kunt u het programma ook online bijwonen. Daarnaast kunt u (online) meedoen aan matchmaking en in contact te komen met exposanten.

Op beide dagen kunt u:

  • netwerken en in contact komen met exposanten;
  • meedoen aan matchmaking tijdens 1-op-1 gesprekken;
  • de talkshows bijwonen voor strategische visies en business intelligence van experts;
  • showcases van exposanten zien;
  • de energy talks bijwonen voor de unieke blik op de zaken van opinieleiders en game changers;
  • de live studio bezoeken met bijdragen vanuit de beursvloer, evenementpartners en online deelnemers;
  • de masterclass en het businessprogramma van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bijwonen; en
  • de netwerkborrel bezoeken.

Bekijk het volledige programma op de website van Offshore Energy (Engelstalig).

Nederlandse overheid

De Nederlandse overheid heeft ook een stand op de beursvloer. Daarnaast organiseren wij 2 exclusieve masterclass-sessies over waterstof en offshore wind voor internationale overheidsdelegaties en uitgenodigde bedrijven.

Masterclass en business programma

Het programma van de Nederlandse overheid bestaat uit 2 masterclasses op hoog niveau over de Nederlandse ervaring in waterstof- en offshore windontwikkeling. Ook is er een netwerkprogramma met verschillende bedrijfs- en locatiebezoeken binnen de waterstof- en offshore windsector.

We kijken ernaar uit om, net als voorgaande 3 jaren, overheidsdelegaties van over de hele wereld te verwelkomen die offshore windprojecten ontwikkelen. Zij zullen de mogelijkheden van waterstof in hun landen bespreken. We hopen van elkaar te leren, kennis en ervaringen te delen en de banden tussen onze overheden te versterken.

Ook delen we onze Nederlandse best practices, onze expertise op het gebied van waterstof, presenteren onze innovatieve offshore windenergie supply chain en bespreken we internationale ontwikkeling.

Aanmelden

Meld u aan via het registratieformulier op de website van Offshore Energy (Engelstalig).

Deelnamekosten zijn € 75.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit evenement? Neem contact op met RVO via ICEP-OffshoreWind@RVO.nl (zet 'OEEC2021' in de onderwerpregel).

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.