Service menu right

Infodag EU Open for Business - Nederland

Meer artikelen

Bent u mkb'er en wilt u weten hoe u toegang krijgt tot financiering in het kader van het economisch herstel na de coronapandemie? Wilt u nieuwe zakenpartners vinden en meegroeien met de toekomst? Ontdek het op 19 november, tijdens de EU Open for Business informatiedag. De dag is gericht op het mkb en organisaties die het mkb ondersteunen.

EU-programma's

U krijgt concrete informatie over verschillende EU-programma’s die beschikbaar zijn voor het mkb in Nederland. U hebt gelegenheid om te spreken met vertegenwoordigers van de Europese Commissie, nationale experts, en zakelijke intermediairs.

Hoe werkt het?

  • Meld u aan en maak een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel.
  • Op basis van de onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben. Deelnemers kunnen voorafgaand aan het online evenement afspraken inboeken. Dit kan tot en met 3 december.
  • Gesprekken vinden via het online platform plaats en duren ongeveer 30 minuten. Zo spreekt u op een dag met meerdere partijen over advies en mogelijke samenwerking. Ook kunt u deelnemen aan de thematafels op het gebied van financiering, zakenpartners vinden en Intellectual Property Rights (IPR).
  • Na aanmelding kunt u naar de marktplaats. Daar verkent u nieuwe mogelijkheden en legt u zinvolle contacten met andere deelnemers.

Bekijk ook het voorlopige programma van de informatiedag.

Let op: Alle netwerkfuncties zijn tot en met 3 december 2020 beschikbaar. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mylène Mesters, adviseur EEN, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
E: Mylene.mesters@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.