Informatiebijeenkomst MKB Idee 2019

Meer artikelen
Actieprogramma Onderwijs en Ondernemen

Bent u mkb'er en ervaart u belemmeringen bij het investeren in de kennis en vaardigheden van uw personeel? Wilt u weten welke mogelijkheden de regeling MKB Idee u biedt? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst.

Met MKB Idee wil het kabinet stimuleren dat u als mkb'er meer investeert in de scholing en ontwikkeling van uzelf en uw huidige of toekomstige werknemers.

De mensen in uw bedrijf zijn namelijk één van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Het is erg belangrijk dat zij ook in de toekomst waardevol zijn. Dat is goed voor u, uw bedrijf en voor uw werknemers.

Voor wie

Alle mkb'ers kunnen een aanvraag indienen voor MKB Idee. Ook andere partijen, zoals brancheorganisaties en kennisinstellingen, mogen in een samenwerkingsverband subsidie aanvragen. Voorwaarde is dan wel dat hun voorstel zich richt op mkb'ers.

Programma

Programma
TijdOnderdeel
13:30 - 14:00 uurInloop
14:00 - 15:30 uurPresentaties van EZK, Platform Bètatechniek en RVO.nl
15:30 - 16:00 uurBorrel en napraten

 

Meld u aan

Wilt u meer weten over de regeling MKB Idee? Meld u dan uiterlijk 5 april 18:00 uur aan voor deze informatiebijeenkomst via het online aanmeldformulier. Tijdens de bijeenkomst beantwoorden wij graag uw vragen.

Meer informatie

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de regeling MKB Idee.

Service menu right