Informatiebijeenkomst Partners voor Water

Meer artikelen
Partners voor Water Header

Op 2 juli 2018 opent de nieuwe tenderronde van de subsidieregeling Partners voor Water. Wilt u meer uit uw project halen en uw kansen vergroten om in aanmerking te komen voor subsidie? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 16 mei in Den Haag.

Partners voor Water stimuleert de toepassing van Nederlandse, vernieuwende watergerelateerde oplossingen in buitenlandse stedelijke delta’s en hun toevoersystemen. Deze regeling biedt mogelijkheden voor ondernemingen, kennisinstellingen en non-gouvernementele organisaties (ngo's).

Vergroot uw kansen

Tijdens de bijeenkomst leert u van ervaringen van deelnemers uit eerdere projecten en kunt u in gesprek gaan met onze adviseurs. Na de bijeenkomst weet u waar u rekening mee moet houden bij het opstellen van een kansrijk projectplan.

Programma

09.30 – 10.00 uurInloop met koffie en thee
10.00 – 10.10 uurOpening
10.10 – 10.45 uurPartners voor Water: een goed project(plan)!
10.45 - 11.15 uurErvaring delen door projectuitvoerder
11.15 – 12.15 uurRondetafelgesprekken met 'tips and tricks' uit de praktijk - met inbreng van projectuitvoerders,
RVO.nl en Netherlands Water Partnership - over:
1. Subsidieprojecten in ontwikkelings- en opkomende landen.
2. Subsidieprojecten in ontwikkelde landen.
12.15 – 13.00 uurNetwerklunch


Lunchgesprek met adviseur

Tijdens de lunch kunt u in gesprek gaan met één van onze Partners voor Water-adviseurs. Zij beantwoorden uw vragen over de subsidieregeling en uw project. De gesprekken duren maximaal 15 minuten. Geef bij uw aanmelding aan of u een gesprek wilt. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe groter uw kans op een gesprek is.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich online aanmelden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Partners voor Water 2016-2021

Het Partners voor Water programma is een van de instrumenten van de Internationale Water Ambitie (IWA) van de Rijksoverheid. RVO.nl en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren dit programma gezamenlijk uit in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat, en Buitenlandse Zaken. Kijk ook op partnersvoorwater.nl.

Service menu right