Informatiebijeenkomst SDE+ Wind op land

Meer artikelen
SDE najaar 2018  - windenergie

De najaarsronde Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) opent 2 oktober 2018. Ter voorbereiding op deze openstelling organiseert RVO.nl een informatiebijeenkomst voor de categorie Wind op land.

Tijdens deze bijeenkomst lichten SDE+adviseurs de ontwikkelingen op het gebied van windenergie toe. Hoe zorgt u voor een volledige en juiste aanvraag Wind op land? Ook geven we een doorkijk naar de toekomst en treden met u hierover graag  in discussie. Kom op woensdagochtend 5 september naar de bijeenkomst SDE+ Wind op land.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals die zich bezig houden met de ontwikkeling van windenergieprojecten. Er wordt geen voorlichting gegeven over andere subsidiemogelijkheden binnen de SDE+. Op maandag 10 september zijn er twee SDE+informatiebijeenkomsten voor de resterende SDE+categorieën.

Programma

  • 10:00 – 10:30 uur: ontvangst met koffie en thee
  • 10:30 – 11:30 uur: presentatie
  • 11:30 – 12:30 uur: Vragen stellen / discussie

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst Wind op land bijwonen? U kunt zich niet meer aanmelden. Er is ruimte voor maximaal 45 personen. U kon zich tot en met donderdag 30 augustus 2018 registreren. We verwachten maximaal 2 personen per organisatie. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestigingsmail.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de productie van hernieuwbare energie. De regeling bestaat uit verschillende categorieën: Biomassa, Geothermie, Water, Wind (op land, primaire waterkering en in meer) en Zon.

De categorie Wind op Zee heeft haar eigen budget en aanvraagprocedure. RVO.nl voert de regeling uit.

Service menu right