Service menu right

Innovatiemissie fotonica Taiwan

Meer artikelen

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met Taiwan? Ga dan in maart 2020 mee met onze fotonica innovatiemissie naar Taiwan.

Het afgelopen jaar zijn diverse fotonica R&D samenwerkingsprojecten met Taiwanese partners opgestart, onder andere met behulp van Globalstars-subsidie. We presenterende voortgang in deze projecten. Ook verkennen we nieuwe (academische en industriële) samenwerkingskansen op het gebied van de fabricage van Integrated Photonics en/of Optical Sensing.

De innovatiemissie is vooral geschikt voor:

  • Nederlandse R&D intensieve (fotonica) bedrijven
  • Kennisinstellingen en universiteiten

Daarnaast moet u voldoen aan de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Om te kunnen beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden, vragen wij u een MVO-zelfscan in te vullen. Deze ontvangt u na aanmelding voor de missie.

Taiwan is één van de markten waar de Nederlandse fotonicasector zich in publiek-privaat verband wil positioneren, zowel op het gebied van technologische samenwerking als businessontwikkeling. Taiwan heeft een excellente positie op het gebied van de semiconproductie en staat onder andere door  wereldwijde klimaatontwikkelingen voor vele maatschappelijke uitdagingen die fotonische innovaties kunnen helpen oplossen.

Conceptprogramma

We stellen een 5-daags programma samen met netwerkactiviteiten, workshops, matchmaking en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes.

Raadpleeg het conceptprogramma.   

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 per persoon.
Deelname is inclusief:

  • collectief programma
  • transfers van en naar programmaonderdelen
  • lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief:

  • reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)
  • alle individuele kosten.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de innovatiemissie naar Taiwan? Meld u aan voor 21 februari 2020.
Lees ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname met belangrijke aanvullende informatie en een verzoek om aanvullende informatie te sturen om de missie verder vorm te geven.

LET OP: Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. We selecteren de deelnemers op basis van de aansluiting op de doelstellingen van deze missie.

Vragen?

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, dan kunt u contact opnemen met:

Eddy Schipper
Adviseur, programma coördinatie
eddy.schipper@rvo.nl

Tong Jiang
Adviseur Internationale Innovatie Samenwerking
tong.jiang@rvo.nl