Innovatiemissie India – Digital health

Meer artikelen
Mumbai

Houdt uw organisatie zich bezig met betaalbare (digitale) zorgoplossingen? Wilt u de gezondheidszorg voor de groeiende middenklasse en armere lagen van de bevolking in India verder ontwikkelen?  Ga dan mee met onze innovatiemissie naar New Delhi, Mumbai en Bangalore.

De missie staat onder leiding van Ron Roozendaal, Directeur Informatiebeleid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

India is één van de prioriteitslanden van de topsector Life Sciences & Health. Tijdens deze innovatiemissie richten we ons primair op de samenwerkingskansen die de (digitale) gezondheidszorgontwikkelingen in India bieden. Denk daarbij aan robuuste en toegankelijke zorginformatiesystemen, preventietools, snelle en eenvoudige diagnose en thuismonitoring, consultatie en behandeling op afstand, en daaraan gerelateerde big data uitdagingen.

Voor India is het van belang dat er een integraal zorgaanbod is, dat (bij voorkeur) gebruikmaakt van bewezen techniek en betaalbaar en toegankelijk is. Lees meer over de ontwikkelingen in India.

Voor wie?

De missie is interessant voor Nederlandse organisaties die in gezamenlijkheid willen bouwen aan een digitale zorgpropositie en die open staan voor (innovatie)samenwerking met Indiase bedrijven, onderzoeksorganisaties en zorginstellingen. Om samen met Nederlandse en Indiase partners geïntegreerde, digitale zorgoplossingen en medische technologie te realiseren.

Programma

Door workshops, matchmaking en gerichte bezoeken verkennen we de mogelijkheden voor samenwerking en pilotprojecten. Wij brengen u in contact met beslissingnemers van onderzoeksinstituten, publieke en private ziekenhuizen en overheidsorganisaties. In het conceptprogramma vindt u meer achtergrondinformatie en een nadere beschrijving.

Deelname en kosten

Valt uw onderzoeksorganisatie of bedrijf binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de innovatiemissie ? Meld u zich voor 1 mei 2019 aan via het online aanmeldformulier.
De kosten voor deelname aan deze innovatiemissie bedragen € 250 per persoon, exclusief btw. Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners (indien vermeld in het programma). Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels, binnenlandse en intercontinentale vluchten) en overige individuele kosten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze innovatiemissie? Neem dan contact op met:

Niels van Leeuwen
Adviseur internationale (R&D)samenwerking Life Sciences & Health
E-mail: niels.vanleeuwen@rvo.nl

Liesbeth Linssen
Adviseur logistiek en communicatie innovatiemissies
E liesbeth.linssen@rvo.nl

Service menu right