Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT)

Meer artikelen
windmolens op zee

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar het internationale matchmaking-event tijdens het Floating Offshore Wind Event (FOWT) op 25 en 26 april 2018 in Marseille, Frankrijk.

Voor wie

Dit evenement is interessant voor (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore wind energy. Deze matchmaking biedt u de gelegenheid om potentiele internationale zakenpartners te vinden. Voordelen van deelname zijn:

  • u breidt uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners;
  • u ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten;
  • u haalt het maximale uit uw conferentiebezoek.

Hoe werkt de matchmaking?

  1. U meldt zich aan voor 20 april 2018.
  2. U maakt een kort online profiel van uw organisatie en u geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Met deze kennis kunt u voorafgaand aan het evenement online afspraken inboeken.
  4. Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.

De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, bij uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Zo doet u mee

Voor toegang tot de beurs FOWT 2018 heeft u een toegangspas nodig. De ambassade kan deze voor u bestellen voor de speciale prijs van € 220 exclusief btw per deelnemer. Hiervoor krijgt u toegang tot de 2 congresdagen, de netwerkcocktail op 25 april, matchmaking in samenwerking met Enterprise Europe Network (EEN).

Bestel uw toegangspass via Adriana Voerman van de Nederlandse ambassade in Parijs:
E: par-ea@minbuza.nl.
Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de matchmaking.

Beursdeelname

U kunt ook kiezen voor een deelnemersstand voor extra zichtbaarheid. De prijzen hiervoor bedragen € 2.700 exclusief btw voor bedrijven/instellingen met minder dan 250 werknemers en € 5.500 exclusief btw voor grotere bedijven. Meer informatie via Adriana Voerman van de Nederlandse ambassade in Parijs:
E: par-ea@minbuza.nl.

Meer informatie

Kijk voor het complete programma op de website van FOWT 2018. Daar vindt u ook informatie over de matchmaking.

Heeft u nog vragen over het matchmaking-event? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld, Enterprise Europe Network
E: kees.mokveld@rvo.nl

Service menu right