Internationale matchmaking tijdens Floating Wind Power Atlantic Forum (FWP) 2018

Meer artikelen
Logo Floating Wind Power Atlantic Forum

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Kom dan op 19 september 2018 naar het matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Brest.

De matchmaking is onderdeel van FWP Atlantic Forum en biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Voor wie

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore wind energy.

Matchmaking

  • Meld u aan via de website van FWP Atlantic Forum. Registratie kan tot 14 september 2018.
  • Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement een afspraak in met de partijen die voor u interessant zijn. Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  • De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Waarom deelnemen?

  • Breidt uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek.
  • Standhouders en bezoekers kunnen deelnemen.

Deelname en aanmelden

Deelname aan de matchmaking is gratis, maar voor de toegang tot de conferentie is een aparte toegangspas nodig. U kunt deze toegangspas bestellen via de organisatie van de conferentie.

Meer informatie

Kijk op de website van FWP 2018 voor meer informatie over de conferentie en de matchmaking.

Voor meer informatie over het matchmaking evenement kunt u ook contact opnemen met:

Enterprise Europe Network
Kees Mokveld
kees.mokveld@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Service menu right