Service menu right

Kom naar de Reptielenbeurs

Meer artikelen

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het houden van reptielen? Kom dan op 22 september naar de Reptielenbeurs in Houten. Op de beurs kunt u ook informatie krijgen over knaagdieren en andere exotische dieren

De Reptielenbeurs is open van 10:00 tot 16:00 uur. Bij onze stand kunt u terecht voor vragen over CITES, de registratie en het houden en fokken van dieren. Ook geven wij om 12:00 uur en 14:00 uur een lezing. Hierin wordt uitgelegd wat een Uniek Bedrijfsnummer (UBN) is en hoe u een UBN kunt registreren.

Reptielenbeurs

De beurs in Houten staat al jaren goed bekend bij terrariumliefhebbers. De organisatie biedt voldoende ruimte aan verschillende aanbieders en verenigingen. Hierdoor vindt u altijd de juiste informatie over uw favoriete diersoort.

Entree

Informatie over tickets leest u op de pagina van de Reptielenbeurs. Hier vindt u ook de openingstijden en de route naar de beurs.

Meer weten?

Op de website VHM-Events vindt u praktische informatie en informatie over deelname of standhouders.

Meer informatie over CITES, I&R en (huis)dieren houden en fokken leest u op onze pagina's Beschermde planten, dieren en natuur, Identificatie en registratie dieren en (Huis)dieren houden en fokken.

Locatie

Expo Center Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten