Latin America Business Dialogue

Meer artikelen
De stad Bogotá

Wilt u zich oriënteren op de kansrijke Latijns-Amerikaanse markt? Of uw netwerk vergroten en belangrijke landen- en sectorinformatie inwinnen? Kom dan vrijdag 15 juni naar de 1e editie van de Latin America Business Dialogue en ontvang praktische informatie van ervaren ondernemers en handelsmedewerkers uit de regio.

Tijdens dit evenement nemen regio-experts en Nederlandse bedrijven met ervaring in Latijns-Amerika u mee in het brede scala aan mogelijkheden die de regio biedt. De experts gaan vooral in op de sectoren havenontwikkeling, energie, water, landbouw en logistiek.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Latin America Business Dialogue biedt u informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Mexico, Panama en Peru.

Met meer dan 600 miljoen inwoners, een sterk groeiende middenklasse en een enorme afzetmarkt is Latijns-Amerika een interessante regio voor verschillende Nederlandse bedrijven. Exporteren naar de regio biedt uw bedrijf de mogelijkheid om meer omzet, werkgelegenheid, productiviteit, kapitaalintensiviteit, investeringen en R&D te realiseren.

Experttafels

Tijdens dit event kunt u in een informele setting in gesprek gaan met experts aan de landentafels. Nederlandse bedrijven delen hun ervaringen en best practices over ondernemen in Latijns-Amerika.

Vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades in de regio zijn aanwezig om u in contact te brengen met hun lokale netwerk. Daarnaast ontvangt u informatie over de economische dienstverlening die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) aanbiedt en kunt u de financieringsmogelijkheden verkennen.

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

De aanmelding voor dit evenement is gesloten.

Programma

13.00 uurInloop met koffie en thee
13.30 uurOpening van de Business Dialogue met moderator en een paneldiscussies met ondernemers en experts.
14.30 uurInformatiemarkt met landenvertegenwoordigers, pitches door ondernemers en informatie over dienstverlening.
16.00 uurNetwerkborrel, in aanwezigheid van de ambassades van de Latijns-Amerikaanse landen in Den Haag.
17.00 uurAfsluiting

 

Voor meer informatie bekijkt u het uitgebreide programmaboekje.

Service menu right