Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag

Meer artikelen

Wilt u als bedrijf, kennisinstelling, overheid, patiënt of burger innovatie in de gezondheidszorg stimuleren door samen te werken? Meld u dan aan voor deze online Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag (LSH PPS dag) - innovatie door samenwerking.

ZonMw en Health~Holland organiseren voor de 6e keer de LSH PPS Dag. Dit keer is het een online event om publieke en private partijen samen te brengen en zo innovatie door samenwerking te stimuleren. Kom kijken hoe de Nederlandse missies binnen het maatschappelijk thema Gezondheid & Zorg gerealiseerd zullen worden. En hoe iedereen, van onderzoeker tot burger, daaraan kan bijdragen.

Vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zijn Zorg voor Innoveren en de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) vertegenwoordigd.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor iedereen die een innovatief idee heeft voor het verbeteren van de zorg en/of gezondheid in Nederland.

Programma

Het programma bestaat uit 2 ronde-tafelgesprekken en 5 parallelle sessies. Na een plenaire afsluiting heeft u de gelegenheid om te netwerken.

Lees het volledige programma.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan dit event? Meld u aan via het online registratieformulier.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.