Matchmakingsbijeenkomst voor Smart Industry of Industry 4.0

Meer artikelen

Bent u actief op het gebied van Smart Industry of Industry 4.0? En wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er zijn voor midden- en kleinbedrijven? Kom dan op 28 mei naar de matchmakingsbijeenkomst in Luik.

Het matchmakingsevenement is bedoeld voor het mkb en kennisinstellingen die geïnteresseerd zijn in Smart Industry of Industry 4.0.

Eurostars

Eurostars is een Europees innovatieprogramma en een initiatief van Eureka en de Europese Commissie. Projecten krijgen financiële ondersteuning via de nationale overheid van een deelnemend land. Het subsidiebedrag hangt af van de projectactiviteiten, de aard van de deelnemers en het land waarin men gevestigd is.

Eurostars helpt (kleine) bedrijven om marktgerichte technologische ontwikkelingen uit te voeren. De 'time-to-market' van deze nieuwe technologieën moet verkort worden en de technische risico's verkleind. Kleine bedrijven kunnen zich daardoor sneller ontwikkelen en groeien. Ook andere organisaties kunnen, onder voorwaarden, deelnemen aan Eurostarsprojecten.

Lees meer op onze informatiepagina Eurostars: subsidie internationale marktgerichte R&D.

Waarom deelnemen?

  • U ontvangt de meest recente informatie over subsidiemogelijkheden;
  • u kunt uw projectideeën, uw organisatie en uw technische knowhow presenteren in de pitchingsessie;
  • u kunt contact leggen met bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van Smart Industry en Industry 4.0, en samenwerkingsmogelijkheden bespreken.

Kosten en deelname

Deelname is gratis. Meld u aan vóór 27 mei.

Meer informatie

Meer informatie over het evenement vindt u op de website Smart Industry and Industry 4.0.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met:
Nils Haarman, Enterprise Europe Network
E: nils.haarman@rvo.nl

Organisatie

In het kader van de komende 2 Eurostars Calls wordt de matchmakingsbijeenkomst georganiseerd door Service Public de Wallonie-Recherche, NCP Wallonie en het Enterprise Europe Network.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Service menu right