Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie

Meer artikelen
Nationaal Export Event

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes.

Programma

Het programma van het Nationaal Export Event bestaat uit workshops en huiskamergesprekken over actuele thema's. Zoals het Handelsakkoord Midden Amerika, Brexit, rechtpositie, digitalisering en zakenpartners in het buitenland vinden. Landen en markten met bijzondere aandacht zijn ondermeer Polen, onze buurlanden, Afrika, Mexico en India.

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

Tijdens het Nationaal Export Event zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen aanwezig. U kunt in een-op-eengesprek over het zakendoen in 'hun' land. Zij helpen u bij het vinden van betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners.

Het Nationaal Export Event vindt plaats in ’s-Hertogenbosch. De dag is met een verzorgde lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor ondernemers met ambitie om grenzeloos te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep.
Meld u aan op de website van het Nationaal Export Event. voor 18 september.

Service menu right