Online informatiesessie Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting (SOO) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Online informatiesessie Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting (SOO)

Meer artikelen

De Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting (SOO) financiert gedeeltelijk de (ver)bouw van een ontmoetingsruimte bij woonvormen waar 55-plussers wonen (geclusterde woonvormen). Wilt u hier meer over weten? Geef u dan op voor de online informatiesessie op 8 december.

De informatiesessie is bedoeld voor woningcorporaties, zorginstellingen, marktpartijen (zoals projectontwikkelaars) en burgerinitiatieven.

Regeling

De meeste 55-plussers zijn tevreden met hun woning. Maar een deel wil de buren makkelijker ontmoeten. Samen kunnen ze op een plezierige manier langer zelfstandig blijven wonen. De SOO helpt dit te realiseren. De regeling is open van 10 januari tot en met 30 november 2022.

Programma

In deze online informatiesessie hoort u meer over deze specifieke stimuleringsregeling en hoe u de aanvraag indient. De sprekers zijn Rasia Abdoel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Wilbert van Bijlert van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. U mag vragen stellen via de chat en bij het aanmelden.

De online informatiesessie SOO op 8 december is van 10:00 tot en met 11:00 uur. Vanaf 09:45 uur kunt u alvast inloggen.

Meld u aan

Meld u aan voor de online informatiesessie 8 december.

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.