Service menu right

Online matchmaking en webinars over functionele voedingsmiddelen

Meer artikelen

Bent u actief op het gebied van functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Neem dan van 24 tot en met 26 november deel aan de gratis online matchmaking en webinars die Enterprise Europe Network (EEN) voor u organiseert.

Free From Functional Food Expo

De vakbeurs Free From Functional Food Expo & Health Ingredients and Free From Expo Packaging is verschoven naar 15 en 16 juni 2021 en vindt dan plaats in Amsterdam (RAI). Het is de internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van'.

Producenten, inkopers en distributeurs op het gebied van glutenvrij, lactosevrij, plasticvrij etc. uit heel Europa en daarbuiten, zijn aanwezig op de beurs Zij kunnen deelnemen aan het matchmakingevenement.

Matchmaking in het kader van de beurs

In het kader van de beurs, organiseert EEN een internationaal matchmakingevenement. Deelnemers kunnen zo in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. Die zakenpartners nodigt u van tevoren uit, via de website.

Webinars

De matchmakingsessies worden afgewisseld met interessante webinars.

Bekijk het volledige programma.

Aanmelden en kosten

Registreer u op de website. Er is geen sluitingsdatum voor dit evenement, maar de regel geldt 'first come, first served'. Deelname is gratis.

Lees meer op de website van Free from Functional Food Expo.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Enterprise Europe Network
E: annemarie.destree@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.