Online: Symposium Circulaire Maakindustrie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Online: Symposium Circulaire Maakindustrie

Meer artikelen

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in de circulaire maakindustrie? Wat ondernemers op zich af zien komen en hoe maakbedrijven ook juist nu aan de slag kunnen met circulaire economie? Neem dan deel aan de 5e editie van het symposium Circulaire Maakindustrie op dinsdag 7 december 2021.

Tijdens dit symposium zoomen we in op de ontwikkelingen en de successen in de maakindustrie rond circulair ondernemen. Ook bespreken we de toenemende urgentie in een land waar alles stil lijkt te staan met een demissionaire regering. Als ondernemer kunt u niet stilstaan, want stilstand is achteruitgang. En als we buiten de landsgrenzen kijken, zien we Europese richtlijnen, regelgeving en kansen in constante stroom op ons afkomen.

Ochtendprogramma

09:30 uur - 12:30 uur: meer dan 12 deelsessies over circulair ondernemen: van leerzame inzichten uit onderzoek tot praktische methodieken en financieringsmogelijkheden.

Middagprogramma

  • 14:30 uur - Opening
  • 14:45 uur - Inspirerende keynote
  • 15:00 uur - Ronde tafel gesprek ‘Op weg naar een doorbraak voor een circulaire industrie’
  • 15:30 uur - Circulaire trends in de maakindustrie
  • 16:00 uur - Einde

Meld u aan

Voor meer informatie over het programma en de workshops gaat u naar www.circulairemaakindustrie.nl. Wilt u zich meteen aanmelden, gebruik dan het online inschrijfformulier.

Meer weten?

Circulaire economie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.