Ronde tafels Financiering - Grootbedrijven | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ronde tafels Financiering - Grootbedrijven

Meer artikelen

Een innovatie met succes ontwikkelen en opschalen? Daarvoor heeft u de juiste financiers nodig. Daarom stond tijdens de Voorjaarsconferentie van de Topsector Energie dit jaar 'financiering' centraal. Schuif digitaal aan bij een Ronde tafel over dit onderwerp, praat mee en stel uw vragen.

Ondernemers vertelden tijdens de Voorjaarsconferentie wat hun financieringsuitdagingen zijn. Daar bouwen we nu op voort. Tijdens 3 Ronde tafels gaan iedere keer zo'n 10 ondernemers en financiers om tafel. Belangrijke onderzoeken over financiering in de energietransitie komen aan bod.

De 3 Ronde tafels vinden plaats op 30 september, 26 oktober en 23 november 2021. Elke editie legt de aandacht op een andere bedrijfsgroep. Elke groep kent weer eigen financieringsuitdagingen en -oplossingen. Daar passen bepaalde financiers bij. Wat werkt wel? Wat niet? En hoe komen we samen verder?

De indeling van de Ronde tafels is als volgt:

  1. Startups op 30 september, van 14:00 tot 15:00 uur
  2. Scale-ups op 26 oktober, van 14:00 tot 15:00 uur
  3. Grootbedrijven op 23 november, van 14:00 tot 15:00 uur

Deelnemers Ronde tafel

Bij iedere Ronde tafel wisselt de samenstelling. We verwelkomen in de uitzending:

  • Ondernemers
  • Individuele investeerders (Angel investeerders, Business Angels)
  • Investeringsfondsen
  • Banken
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en/of TSE Financieringsloket
  • Regionale ontwikkelingsmaatschappijen of Invest-nl

Moderator is Sophie van Hoytema.

Meld u aan

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Meld u aan met dit aanmeldformulier.

Heeft u een financieringsvraag?

Wij helpen u als ondernemer met uw innovatieproject op het gebied van energie. We doen dat met een gebalanceerd pallet aan financiële maatregelen. Binnen deze maatregelen vragen we ook aan andere partijen in de markt om cofinanciering. Geld hiervoor is voldoende beschikbaar. Toch hebben veel ondernemers problemen om dit te krijgen. Uit de private markt, maar ook uit de openbare markt. Voor opschaling van innovaties is dit een groot probleem. Het vertraagt daardoor de energietransitie en de groei van bijvoorbeeld nieuwe banen.

Wij gaan graag met u als ondernemer en met investeerders en financiers om tafel. Samen moeten we dit probleem ontrafelen en oplossen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Of over wat wij en onze partners van het TSE Financieringsloket voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail en we kijken graag naar uw situatie.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.