Ronde tafels Financiering - Startups | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Ronde tafels Financiering - Startups

Meer artikelen

Wilt u een innovatie met succes kunnen ontwikkelen en opschalen? Dan heeft u de juiste financiering op het juiste moment nodig. Daarom organiseren wij de 'Ronde tafels Financiering'.

Dit zijn digitale bijeenkomsten waar iedere keer zo'n 10 ondernemers, financiers en andere belangrijke spelers om tafel gaan. De eerste keer over de situatie van start-ups, daarna over scale-ups en als laatste over grootbedrijven (uitgesteld).

Benieuwd naar de gesprekken, inzichten op 30 september 2021? Wilt u informatie die bij deze sessie over start-ups aan bod is gekomen?

Kijk het webinar over start-ups terug

Heeft u een financieringsvraag?

Wij helpen u als ondernemer met uw innovatieproject op het gebied van energie. We doen dat met een gebalanceerd pallet aan financiële maatregelen. Binnen deze maatregelen vragen we ook aan andere partijen in de markt om cofinanciering. Geld hiervoor is voldoende beschikbaar. Toch hebben veel ondernemers problemen om dit te krijgen. Uit de private markt, maar ook uit de openbare markt. Voor opschaling van innovaties is dit een groot probleem. Het vertraagt daardoor de energietransitie en de groei van bijvoorbeeld nieuwe banen.

Wij gaan graag met u als ondernemer en met investeerders en financiers om tafel. Samen moeten we dit probleem ontrafelen en oplossen.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij en onze partners van het TSE Financieringsloket voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail en we kijken graag naar uw situatie.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.