Rondetafelbijeenkomst over internationaal financieren

Meer artikelen
Financiering: geld en rekenmachine

Ziet u kansen om uw bedrijf internationaal te laten groeien? En bent u op zoek naar financiering? Kom dan op 23 oktober naar de interactieve Rondetafelbijeenkomst over internationaal financieren.

Dutch Trade and Investment Fund

Voor zakendoen in het buitenland bestaan financiële regelingen vanuit de overheid. Een daarvan is het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF). Dit fonds biedt leningen en garanties aan Nederlandse ondernemers en banken, voor investeringen in en export naar het buitenland.

Bijeenkomst

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de Rabobank en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) vertellen tijdens deze ontbijtsessie over de mogelijkheden en ervaringen met betrekking tot internationaal financieren en DTIF. Natuurlijk beantwoorden zij ook al uw vragen. Het bedrijf AAA-Lux deelt zijn ervaringen over het gebruik van de regeling bij expansie naar het buitenland.

Voor wie?

De bijeenkomst is vooral relevant voor Nederlandse ondernemers met een gedegen internationaal trackrecord en een gerelateerde financieringsbehoefte tussen € 500.000 en € 15 miljoen.

Aanmelden

Deelname is gratis. Meld u aan via de BOM-site vóór 15 oktober.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Liane Bok
E: trade@bom.nl
T: 06 5260 6440

Organisatie

De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Service menu right