Samen innovaties versnellen op Innovation Expo 2018

Meer artikelen
Ontvangsthal innovation expo

Kom in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. En laat u inspireren bij de meer dan 40 sessies. Dat kan allemaal tijdens de Innovation Expo 2018 over Global challenges, Dutch solutions.

Innovaties leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de realisatie van de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. De Innovation Expo staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

De Innovation Expo is daarmee hét epicentrum van innovatie in Nederland. Meer dan 200 exposanten tonen inspirerende voorbeelden van innovatie: van de hyperloop en innovatieve drones tot een drijvend mega eiland. Actuele en spraakmakende ontwikkelingen, die aantonen welke Nederlandse oplossingen er zijn voor grote maatschappelijke uitdagingen.

De keynote speakers van de expo zijn burgemeester Aboutaleb en Louise O. Fresco, Yousef Yousef en Peter Hinssen.

Innovation expo banner

RVO.nl werkt samen met verschillende partners aan een inspirerend en interactief programma. Ook adviseert RVO.nl hoe subsidies en of financieringen kunnen bijdragen aan de realisatie van innovatie.

Meer weten/aanmelden?

Lees meer in het nieuwsbericht of op de website van de Innovation Expo 2018. De expo vindt plaats op 4 oktober in Rotterdam op het terrein van RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid. U kunt zich aanmelden via de eventwebsite.

Service menu right