Service menu right

Save the date: Business Opportunities Seminar Asian Development Bank

Meer artikelen

Wilt u zakendoen met de Asian Develoment Bank (ADB)? Kom dan op 19 september naar het Business Opportunities Seminar. U kunt uw kansen verkennen en in contact komen met professionals van de ADB.

De focus van het seminar ligt op de sectoren steden & water en energie.

Leefbare steden

Het integreren van stedelijke ontwikkeling en watermanagement draagt bij aan de leefbaarheid van steden en is een belangrijke aanpak om tot 'Livable Cities' te komen. Dit is een van de speerpunten in de strategie van de ADB. Schoon water, duurzaam transport, energie, afvalbeheer, stedelijke planning en financiering zijn onderdelen van deze geïntegreerde benadering.

Duurzame energie

De vraag naar energie in de Aziatisch-Pacifische regio is rond 2030 verdubbeld. Er is een grote behoefte om met innovatieve technieken duurzame energie te leveren, op een sociale, economische en milieuvriendelijke manier. Toegang tot schone energie is een van de prioriteiten van de ADB.

Voor wie?

Bent u als bedrijf, consultant, kennisinstelling of ngo actief op het gebied van steden & water of energie? Neem dan deel aan het seminar. Heeft u al eerder zaken gedaan met de ADB, dan bent u van harte welkom om uw ervaringen te delen met de deelnemers.

Programma

Tijdens het seminar komt u meer te weten over zakendoen met de ADB en mogelijke kansen voor Nederlandse bedrijven. Ook kunt u deelnemen aan een-op-eengesprekken met ADB-sectorexperts.

Meer details over het programma, de deelnemende ADB-sectorexperts, locatie en aanmeldmogelijkheid volgen binnenkort.

Deelname en kosten

U kunt zich binnenkort aanmelden. Deelname is gratis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vindt er mogelijk een selectie plaats. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Team Internationale Organisaties
E: tio@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert het seminar in samenwerking met de Asian Development Bank en het ministerie van Buitenlandse Zaken.