Save the date: Innovatiemissie Smart Cities Barcelona

Meer artikelen
Barcelona

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en heeft u de ambitie internationaal uit te breiden? Blokkeer dan 11 tot en met 15 november 2018 in uw agenda.

De innovatiemissie organiseren we rondom de jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC) 2018 in Barcelona, dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector Smart City.

Internationaal netwerk opbouwen

Voorafgaand aan de beurs organiseren wij op maandag 12 november een businessevenement. Het evenement geeft delegatieleden de mogelijkheid een internationaal netwerk op te bouwen en kennis en ervaring te delen.

Jorritsma delegatieleider

Burgemeester Jorritsma (Eindhoven) zal als delegatieleider van de missie zich inzetten om verbindingen te leggen tussen maatschappelijke vraagstukken en technologische oplossingen.

Voor wie?

Nederlandse organisaties die actief zijn binnen Smart Cities en de ambitie hebben hun zakelijke activiteiten internationaal uit te breiden. Specifiek zoeken wij naar organisaties die een technologie bieden die is geïntegreerd in het stedelijke ecosysteem.

5 onderwerpen

Tijdens de innovatiemissie staan 5 Smart City onderwerpen (tracks) centraal:  

  • Veiligheid (Safety & Security)
  • Gezond stedelijk leven (Healthy Urban Living)
  • Stedelijke mobiliteit (Urban Mobility)
  • Klimaat en Energie (onder noemer Resilience)
  • Circulaire economie (Circular Economy)

Meer informatie

In augustus publiceren we op deze pagina de uitwerking van het programma en verdere details over de innovatiemissie. Ook via de LinkedIngroep NL Smart Cities delen we informatie.

Meedenken?

Wilt u graag meedenken over de opzet en het programma van de innovatiemissie? Neem dan contact op, via een e-mail naar innovatiemissies@rvo.nl.

 

Service menu right