Save the date: Missie gezondheidszorg naar Parijs

Meer artikelen
Laboratorium

Van 21 tot en met 23 mei organiseren wij een economische missie naar de Paris Healthcare Week. Bent u actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Frankrijk? Ga dan met ons mee! Deze missie is onder leiding van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LSH-sector in Frankrijk verder te verkennen.

Paris Healthcare Week

Tijdens deze economische missie bezoekt u de Paris Healthcare Week. Met jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers en 850 exposanten biedt deze beurs een geweldige kans om belangrijke spelers in de Franse LSH-sector te ontmoeten en uw bedrijf of kennisinstelling te presenteren. Op 24 mei kan een aanvullend bezoek aan de regio Rhône-Alpes worden gepland.

Bedrijvenprogramma

Deelname aan deze missie biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen de mogelijkheid contact te leggen met de overheid en bedrijven in Frankrijk (maximaal 20 bedrijven). Tijdens de missie worden diverse bezoeken afgelegd en netwerkmeetings en een-op-eengesprekken georganiseerd. Op deze manier krijgt u inzicht in directe kansen in de markt en maakt u kennis met potentiële zakenpartners. Op de beurs kunt u deel uitmaken van een Holland Lounge.

Informatie over deelname en kosten volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mihill Luli
Business Development Coach, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
E: mihill.luli@rvo.nl

of

Leontine Schijf
Innovatie Adviseur, Nederlandse ambassade in Parijs
E: leontine.schijf@minbuza.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze handelsmissie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Service menu right