Service menu right

Save the date: Ontmoet de Marokkaanse pluimvee-delegatie

Meer artikelen
Kippen

Bent u actief in de pluimveesector en wilt u zakendoen met Marokko? Kom dan op 10 oktober naar het kansenseminar over ontwikkelingen in de pluimvee-industrie in Marokko.

Van 8 tot en met 11 oktober zijn Marokkaanse ei-producenten en pluimveeorganisaties in Nederland. U krijgt de mogelijkheid hen op 10 oktober te ontmoeten tijdens een kansenseminar. Tijdens dit seminar zullen afgevaardigden van de Landbouwraad uit Marokko u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de Marokkaanse pluimveesector en waar er kansen liggen voor u.

Pluimvee en bijproducten

Pluimvee is een groeiende sector in Marokko. De vraag naar vlees- en ei-producten stijgt. Dit zorgt voor een toenemende behoefte aan ei-productie. Omdat Nederland een belangrijke speler is in de pluimvee-industrie biedt dit kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven als het gaat om productie- en verpakkingstechnieken, marketing en de verwerking van bijproducten.

Programma

Meer details over het programma op 10 oktober, de deelnemende partijen en locatie volgen binnenkort.

Wilt u bericht krijgen als de aanmelding voor dit kansenseminar is opengesteld? Stuur een mail naar: bdc@rvo.nl, dan houden wij u op de hoogte.

Deelname en kosten

  • Deelname is gratis.
  • De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact op met:

Kim Mulder, adviseur internationale programma's RVO.nl
E: kim.mulder-romeijn@rvo.nl

Houd donderdag 10 oktober vrij in uw agenda. Medio september volgt er meer nieuws.