Seminar Energie besparen doe je nu

Meer artikelen
Bijeenkomst in zaal met mensen

Hoe zet u als expert huiseigenaren aan hun woning te verduurzamen? Hoe speelt u in op de landelijke campagne 'Energiebesparen doe je nu'? Kom naar het seminar op 9 oktober tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch.

Het seminar is voor iedereen die werkzaam is en een sleutelrol vervult in de woningbouw om huiseigenaren in beweging te zetten. U krijgt handvatten om beter te communiceren met uw potentiële klant. En u hoort hoe u leads genereert (B2C). De overheid ondersteunt u daarbij. We presenteren u daarvoor een toolkit.

Diederik Samsom ligt de kansen voor de sector toe. Ook kunt u deelnemen aan diverse workshops over bijvoorbeeld financiering en energieloketten.

Programma

Vooraf aan het programma zijn er om 10.30 uur de (guided) tours 'Isolatie' en 'Duurzame warmte'. U kunt deze routes uiteraard ook zelf lopen. Een plattegrond haalt u af bij de stand van RVO.nl (standnummer 5.C002).

  • 11:30 uur start met een lunch.
  • 16:30 uur afsluiting met een netwerkborrel.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk het programma

Meld u aan!

Meld u aan voor deze seminar via het aanmeldformulier. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel uw plek.

Bezoek ook de Vakbeurs Energie

Het seminar 'Energie besparen doe je nu' is een side-event van de Vakbeurs Energie. Dit is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het seminar 'Energie besparen doe je nu' vindt plaats op de eerste beursdag op 9 oktober.

Meer weten?

Service menu right