Service menu right

Sessie 1: Webinar DKTI Transportinnovatie - voertuigproductie

Meer artikelen

Wilt u meer weten over de ervaringen en lessen van andere DKTI-projectdeelnemers? Volg dan in september 1 of meerdere van onze webinars over voertuigproductie, laadinfra, vrachtvervoer en waterstofinfra.

Een flink aantal DKTI-projecten is volop in uitvoering: ondernemers doen allerlei nieuwe ervaringen op met innovatieve technieken, het regelen van vergunningen en het ontdekken en uitbaten van nieuwe markten. Projectdeelnemers vertellen online over hun belangrijkste lessen en daarover gaan we in gesprek met elkaar.

Meld u aan

Meld u aan via het registratieformulier. De sessies duren ongeveer 1,5 uur. U ontvangt vooraf een link naar het webinar. Inschrijven voor de sessie kan ook als u nog niet eerder aan een DKTI-project heeft deelgenomen.

Online sessie op 5 thema's

WebinarDatum
Voertuigproductie7 september - 09:30 uur
Laadinfra8 september - 09:30 uur
Zwaar vrachtvervoer8 september - 11:30 uur
Waterstofinfra14 september - 09:30 uur
Licht vrachtvervoer15 september - 9:30 uur


Om kennisdeling tussen DKTI projectdeelnemers en de sector onderling te stimuleren organiseren Rijkswaterstaat (RWS), RVO en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) deze interactieve sessies op 7, 8, 14 en 15 september.

Meer weten?

Demonstratie klimaattechnologie├źn en -innovaties in transport (DKTI-transport)

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.