Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd 2019

Meer artikelen

Kom op 19, 20 of 21 maart naar de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Daar vinden tegelijkertijd twee leading duurzame vak- en kennisevenementen plaats, namelijk Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd.

Nieuwe technieken, nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de dynamische zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux een kraakhelder overzicht van de laatste stand van zaken.

Alle toonaangevende leveranciers zijn op de beurs vertegenwoordigd en een op de praktijk gerichte workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet. Duurzaam Verwarmd is dé specialistische vakbeurs voor aanbieders van individuele en collectieve klimaatsystemen, zoals innovatieve en vooruitstrevende installateurs, de bouw en bouwadvies sector, overheden, wooncorporaties, energie consultants en grootzakelijke opdrachtgevers.

RVO.nl informeert u over stimuleringsregelingen

Op alle drie de dagen verzorgen we ’s ochtends en ’s middags workshops over marktontwikkelingen en stimuleringsregelingen. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk.  

Ontmoet experts van RVO.nl

Ook dit jaar staan zowel experts zonne-energie als ook experts duurzame warmte op  onze stand.

Afspreken met een RVO-adviseur?

Wilt u afspreken met een van onze adviseurs op de RVO-stand E.9? Geef dit dan door met ons afspraakformulier. RVO.nl neemt dan contact met u op. Het aantal beschikbare momenten voor een afspraak is beperkt.

Meld u aan

Meld u aan via Solarsolutions. Hier vindt u ook informatie over bijvoorbeeld de exposanten en het programma. Relaties van RVO.nl kunnen bij het invullen van het registratieformulier gebruikmaken van de invitatiecode: 2019RVO. Hierdoor krijgt u gratis toegang.

Meer weten?

Service menu right