Start leernetwerken klimaatneutraal en circulair inkopen

Meer artikelen
Infographic mvi-inkopen

Wilt u meer leren over klimaatneutraal en circulair inkopen op specifieke onderwerpen of ervaringen delen met andere overheden? Meld u dan aan voor de leernetwerken die starten op 2 en 3 juli 2018 in de Jaarbeurs Meetup te Utrecht.

U kunt zich aanmelden voor de volgende leernetwerken: Kantoorinrichting, Bedrijfskleding, ICT, Bouw & GWW, Energie, Mobiliteit, Samenwerking Markt & Overheid en Interne organisatie. Voor de expertbijeenkomsten Effectmonitoring MVI en CO2 schaduwprijzen is beperkt ruimte voor deelname.

Mocht u belangstelling hebben, mail dan naar michiel.zijp@rivm.nl (voor Effectmonitoring MVI) of jeroen.van.alphen@rws.nl (voor CO2 schaduwprijzen).

Opzet en deelname 2 en 3 juli

De leernetwerken vinden in de ochtend of in de middag plaats. Alleen leernetwerk Energie duurt de gehele dag. Per leernetwerk volgt kort voor 2/3 juli 2018 meer informatie over de opzet, mogelijke voorbereiding en data van de volgende bijeenkomsten. Wij adviseren u om per persoon maximaal aan 2 leernetwerken deel te nemen.

Pilots aanmelden

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om uw pilot aan te melden voor ondersteuning op maat en on the job. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding van een marktconsultatie of het concretiseren van de Life Cycle Analysis (LCA).

Meer weten?

Service menu right