Talkshow Beyond Borders | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Talkshow Beyond Borders

Meer artikelen

Hoe inspirerend zijn vrouwen die met succes zakendoen in het buitenland? Dat maakt u mee tijdens de online talkshow 'Beyond Borders'.

RVO organiseert deze interactieve talkshow in samenwerking met de netwerkplatforms het Venture Café Rotterdam, The Next Women en Cambridge Innovation Center (CIC). De talkshow vindt plaats tijdens het innovatieve Upstream Festival.

Inspiratie en ambitie

Tafelgasten in de talkshow zijn vrouwelijke ondernemers die bij hun internationale activiteiten ondersteuning hebben gekregen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met hun ervaringsverhalen zijn deze vrouwen een inspiratiebron voor andere ondernemers met internationale ambities. Kijk wat u herkent en wat u verrast in de aanpak van:

  • Meiny Prins - Priva
  • Jalila Essaïd - Inspidere
  • dr. Melanie Riebach - Radically Open Security
  • Sabine Walbeehm - Baktec BV.

Moderator van de talkshow is Rixt Herklots, directeur van The Next Women. 'Sidekick' is Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma's bij RVO.

Deelname en kosten

Meld u snel aan voor online deelname aan de talkshow via de website van het Upstream Festival. Deelnemen is gratis. Aanmelden kan tot 24 september, 17:00 uur.

Meer weten?

Lees meer op de webpagina Ondernemende vrouwen en op de site van het Upstream Festival. Het Upstream Festival wordt gehouden van 21 tot en met 25 september. Het is een netwerkevenement voor 'change makers' waaraan u gratis kunt deelnemen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.