Terugkijken: Webinar Subsidie circulaire ketenprojecten | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Terugkijken: Webinar Subsidie circulaire ketenprojecten

Meer artikelen

Het webinar ‘Subsidie circulaire ketenprojecten’ vond op 4 maart 2021 plaats. RVO organiseerde het samen met het Versnellinghuis Nederland circulair!
Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de Subsidie circuliare ketenprojecten. In een circulair ketenproject werken mkb-ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan.

Met de hulp van een procesbegeleider ontwikkelen ondernemers gezamenlijk een product, dienst, proces of businessmodel dat ze kort na afloop van het project op de markt brengen of toepassen. Het doel? Een circulaire keten dat het gebruik van grondstoffen en CO2-uitstoot vermindert.

Tijdens het webinar werd een toelichting gegeven op de regeling. En Ellen Sillekens (Sympany) en Kees van Rengs (Plennid), twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde, deelden hun ervaringen. Verder was er de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen te stellen over de subsidieregeling.

Bekijk het online event via het youtubekanaal van het Versnellingshuis Nederland circulair! Webinar voor Circulaire Ketenprojecten - YouTube.

Meer weten?

Subsidie circulaire ketenprojecten

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.