Training sociaal design energie innovaties - 10 oktober

Meer artikelen
b2b meetings

Heeft u vaak te maken met projecten die vastlopen op weerstand of een gebrek aan betrokkenheid? Sociale innovatie helpt u op weg door bewezen theorieën over het gedrag van mensen toe te passen in de praktijk.

Topsector Energie biedt met het ‘MVI-E Skills Lab’ in het najaar van 2018 een serie trainingen aan op het gebied van sociale innovatie. Het Lab richt zich op mensen die werken aan innovatieve projecten en trajecten in de energietransitie.

Door partijen vanaf de start bij uw project te betrekken, kan weerstand afnemen of zelfs veranderen in positieve energie. Hierdoor kunt u projecten sneller realiseren.

Voor wie?

Technici, beleidsmedewerkers, juristen en financiële specialisten.

Programma

Tijdens de training komen er methoden aan bod die u op weg helpen om stakeholders bij uw energie innovatie te betrekken.

  • Co-creatie in Social Labs – Woensdag 10 oktober
  • Mariette Stolk, REOS-Partners Hoe creëer ik de condities waardoor partijen belangen-overstijgend tot betere oplossingen komen?

“Je hebt allemaal een eigen belang en perspectief, maar je moet op zoek naar het gemeenschappelijk belang van de energietransitie. En van daaruit kijken hoe je daaraan kunt bijdragen en onder ogen zien wat je daarvoor zelf moet veranderen.”

Meld u aan

Voor deze trainingssessie kun u zich niet meer aanmelden.

Meer weten?

Service menu right